• 0
    Az Ön kosara
    A kosár üres.

KRATKI KOZA K6 KÁLYHA TURBOFAN RENDSZERREL

Teljesítmény: 8 kw

Termékkód:
KOZA K6 TURBOFAN #2353
405 000 HUF
Nettó ár: 318 898 HUF
darab (db)
darab (db)

Műszaki adatok:

 

LEVEGŐ HASZNÁLAT: Belső levegő
ANYAG Öntvény
NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY (KW) 8,0
A FŰTÉSI TELJESÍTMÉNY TARTOMÁNYA (KW) 7,0 - 11,0
HŐHATÁS (%) 76,0
A KIPUFOGÓCSŐ ÁTMÉRŐJE (MM) 150
TÜZELŐANYAG-TÍPUS keményfa, páratartalom ≤20%
SÚLY (KG) 123,0
SZÉN-DIOXID-KIBOCSÁTÁS (13% O 2 -ON) ≤ 0,30%
FÜSTGÁZ HŐMÉRSÉKLETE (℃) 360,0
MAXIMÁLIS RÖNKHOSSZ (CM) 35
POLLENKIBOCSÁTÁS (POR) (MG / NM 3 ) 88,9
ENERGIAHATÉKONYSÁGI ARÁNY EEI 100.18
ANYAG öntöttvas
SZÉLESSÉG (CM) 57,80
MAGASSÁG (CM) 63,00
MÉLYSÉG (CM) 49,00

TURBOFAN egy olyan rendszer, amelynek feladata a KOZA típusú kályhák által termelt hő hatékonyabb elosztása a helyiségen belül. Ez a kandalló szerves része, amelyet a hátlapjára helyeznek,  de nem befolyásolja magának a készüléknek az esztétikai látványát.

A rendszer tartalmaz egy beépített ventilátort, egy légcsatornát és egy termosztátot a kályha hátoldalán.  Ahogy a kandalló hátsó falának hőmérséklete megemelkedik és az érzékelő eléri a hőmérsékletet, a rendszer automatikusan elindul, és a turbina kezdi elvégezni a feladatát. A levegőt a turbina burkolatának elülső és alsó részén található két lyukon keresztül vezetik be. Az áramló levegő felmelegszik a kandalló hátsó falán, és továbbítja azt a helyiségbe. A termosztát beállítási tartománya 50-300ºC.

Ez a fajta megoldás jelentősen növeli a helyiségben a levegő kiegyenlítettségét, hiszen a meleg levegő nem csupán a felső légréteget melegíti. Az alsó részben található hidegebb levegőt felmelegítve, a középső légrétegbe juttatja azt, így pedig a hőérzetünk jelentősen jobb lesz.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..