2023. szeptember 30.  Szombat

Öntvény

Légfűtéses központi fűtés

Az árukínálatunkban található öntvény tűzterek valójában légfűtő berendezések, ugyanis a helyiség levegőjét közvetlenül fűtik. Az ilyen fűtés homogén hőeloszlást valósít meg, ugyanis a kandalló a gravitációs légfűtés elvén működik. Ennek köszönhetően a kandalló képes rendkívüli hatékonysággal megosztani a meleget a szoba minden pontján. Amennyiben a kandallóval szeretnénk fűteni a ház távol eső helyiségeit is, egy speciális ventilátorra lesz szükség, ami egy hőszigetelt csőhálózaton keresztül vezeti el a kandallóban keletkezett forró levegőt. Az ilyen módon felépített rendszer legnagyobb előnyei a hatékony és a csendes működtetés.


Árgarancia minden vásárlónk részére! Mivel nem tudjuk minden termékünket beárazni és aktualizálni, ezért arra kérjük, ahol nem talál árat, az esetben kérjen árajánlatot. Számíthat rá, hogy a versenytársaink árainál kedvezőbben megvásárolhatja termékeinket.

Edilkamin

Benkel

Pantherm

Kratki

Az importált tűztereknél az ár az árfolyam változás függvényében változhat.
A visszaigazolt ár az eladási ár!

 

Uniflam

Invicta

Ez a weboldal sütiket használ
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.