2023. szeptember 30.  Szombat

Lemez

A lemez tűzterek kivételesnek mondható működésbeli és szerkezeti tulajdonságokkal bírnak, ennek köszönhetően több különböző eltérést mutatnak az öntvény kandallókhoz viszonyítva. A fűtési rendszer megválasztása során a szakember véleménye nagyon nagy segítséget jelenthet.

A lemez tűzterek rendkívüli méret- és formakínálattal rendelkeznek. Ezeknek a fűtési megoldásoknak az az egyik nagy előnyük, hogy megvásárolhatók akár jelentősen nagyobb méretben is, amilyenek öntvény kivitelben nem kaphatók. Ha 80 centiméternél szélesebb tűzteret szeretnénk vásárolni, csak lemez tűztér áll rendelkezésre.

Ezekkel a fűtési rendszerekkel kapcsolatban tudnunk kell, hogy a túlzott igénybevétel gyors ütemben károsítja a tűztér szerkezetét; emiatt védeni kell a túlzott hőtől, így sok esetben samott, vermikulit vagy alutec béleléssel erősítik meg.

Ezeknek a rendszereknek a felfűtési ideje valamivel nagyobb, mint az öntvény tűztereké, hőleadásuk közel hasonló. Technikai megvalósításuk igen sokrétű módon lehetséges, valamint a változatos formai kínálattal rendelkeznek.

A minőséget képviselő Pantech EVO tűzterei másodlagos-harmadlagos levegőellátással rendelkeznek, folyton égés funkció elérhető, illetve ajánlatos tudni róluk, hogy passzív házakba is rendkívül sikeresen telepíthetőek.


Árgarancia minden vásárlónk részére! Mivel nem tudjuk minden termékünket beárazni és aktualizálni, ezért arra kérjük, ahol nem talál árat, az esetben kérjen árajánlatot. Számíthat rá, hogy a versenytársaink árainál kedvezőbben megvásárolhatja termékeinket.

Edilkamin

Hitze

Pantech

Kratki

Mullit

Uniflam

Ez a weboldal sütiket használ
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.