2023. szeptember 30.  Szombat

Kerámiabetétes

Kerámiabetétes

Az ékes kémény megoldás (Montel) használata során a kerámia béléscsövet négy darab ék rögzíti a beton köpeny közepéhez. A Schiedel kéményeknél az SR típusok a légszigeteltek esetében egy szigetelőanyag szál rögzíti középen a kerámia béléstestet. Nem szabad elfelejteni azonban, hogy ezek a típusok nem igazán megfelelők vízteres kandallók és kazánokhoz esetén, ugyanis túlhűl bennük a füstgáz.
 

Montel kéményrendszerek kedvezményes áron, kérje árajánlatunkat.

A Montel egy magas minőségi elvárásoknak is tökéletesen megfelelő kerámiabetétes kémény, amely alternatívája lehet a Schiedel és Leier kéményeknek.

Ezek amegoldások előre elkészített könnyített betonelemekből, illetve samott kerámia elemekből épülnek fel. A kerámiaelemek megfelelően ellenállnak a legtöbb károsító kémiai és fizikai hatásnak; a hőnek, savaknak, korróziónak és a nedvességnek. A kémény legfontosabb részei a kéményben elhelyezett samott béléscső, az ezt ölelő könnyű beton köpenyelem, valamint a két réteg között található bezárt légréteg.

A magas minőségű Montel kémény tökéletesen alkalmas gáz, olaj, és szilárd tüzelésű atmoszférikus tüzelőberendezések füstgázának elvezetésére. Ezek a kémények rendkívüli hőtani és mechanikai tulajdonságokkal rendelkeznek, aminek köszönhetően tökéletesen megfelelnek a legszigorúbb építőipari előírásoknak, valamint az összes jogszabálynak is.

A Montel kerámiabetétes kéményeket általában a szilárd tüzelésű kályhák, kazánok, cserépkályhák és kandallók füstelvezetésére használjuk, illetve változó tüzelőanyag alkalmazása esetén is.


Schiedel

Ez a weboldal sütiket használ
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.