• 0
    Az Ön kosara
    A kosár üres.

Vizes hődob Maxi

Hődob teljesítmény : 7-10 kW Vizes kandalló hődob maxi.

Termékkód:
Vizes hődob Maxi#378
141 000 HUF
Nettó ár: 111 024 HUF
darab (db)
darab (db)

TECHNIKAI ADATOK: 

 

 
A kandalló hődobok méretei 65,2 x 38 cm
Hődob teljesítmény (füstgázhőmérséklettől függ) 7-10 KW
Vízköpeny űrtartalma 23,5 L

 

Tulajdonságok:

Garancia: 5 év

Hatékony Hőteljesítmény

A Vizes Hődob Maxi 7-10 kW teljesítményt nyújt, ami ideális a hatékony és egyenletes hőelosztáshoz. Ez a teljesítmény biztosítja, hogy otthona gyorsan és hatékonyan felmelegedjen.

Méretek és Kapacitás

A hődob méretei 65,2 x 38 cm, ami lehetővé teszi, hogy különböző méretű kandallókhoz illeszkedjen. A vízköpeny űrtartalma 23,5 liter, ami elegendő a stabil hőleadáshoz.

Tartós és Biztonságos

A Vizes Hődob Maxi kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a biztonságos használatot. A termék 5 év garanciával rendelkezik.

Könnyű Telepítés és Karbantartás

A hődob egyszerűen telepíthető és karbantartható, ami megkönnyíti a használatát. A karbantartás egyszerűsége hosszú távon is megőrzi a termék hatékonyságát és megbízhatóságát.

Energiatakarékos Megoldás

A Vizes Hődob Maxi segít csökkenteni a fűtési költségeket, mivel hatékonyan hasznosítja a hőenergiát, így kevesebb tüzelőanyag szükséges a kívánt hőmérséklet eléréséhez.

Környezetbarát Választás

A termék környezetbarát megoldást kínál, mivel segít csökkenteni a károsanyag-kibocsátást, miközben hatékonyan biztosítja a meleget.

Univerzális Alkalmazhatóság

A Vizes Hődob Maxi tökéletesen illeszkedik a legtöbb kandallóhoz, így széles körben alkalmazható különböző otthoni és kereskedelmi helyszíneken.

Kedvező Ár-Érték Arány

A termék kedvező ár-érték aránnyal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy minőségi fűtési megoldást biztosítson megfizethető áron.

 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..