2023. március 28.  Kedd

Bioethanolos

Fali kandallóink között mind a gyorsan és egyszerűen felszerelhető függesztett kandallókat, mind pedig a falba sűlyeszthető modelleket megtalálja.

Függesztett kandallóinkat a modern stílusjegyeket, az egyenes élvezetést, a letisztult formavilágot kedvelő vásárlóinknak ajánljuk. Ezek a kandallók gyönyörűen harmóniába hozzák a rozsdamentes acél, az üveg és a tűz együttesét. Felszerelésük könnyed, a fal szerkezetének megfelelően, néhány csavarral percek alatt egyszerűen megoldható.

Beépíthető kandallóinknál is törekedtünk arra, hogy mind a minimál stílust, mind a hagyományos, klasszikus stílust kedvelő vásárlóink is megtalálják a számukra legmegfelelőbb designt. Ezen kandallóink könnyen felszerelhetőek akár tégla-ytong, akár könnyűszerkezetű gipszkarton falra, de van lehetőség a kandallók falba sűlyesztésére is. A beépíthető kandallók gyártása során is elsődleges szempont volt a kiváló minőségű rozsdamentes fém alapanyag használata és az első osztályú kivitelezés az időtállóság érdekében.

Planika - Fire line automatic (Individual projects)

Planika - Fire line automatic (Private and comercial projects)

Planika - Automatic insert Collection

Planika - BEV Technology

Planika - Safety


Árgarancia minden vásárlónk részére! Mivel nem tudjuk minden termékünket beárazni és aktualizálni, ezért arra kérjük, ahol nem talál árat, az esetben kérjen árajánlatot. Számíthat rá, hogy a versenytársaink árainál kedvezőbben megvásárolhatja termékeinket.
Nincsenek termékek! Vissza az előző oldalra!
Ez a weboldal sütiket használ
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.